Syklusen av Laurent Blanc i Paris endte med forlegenhet mot Manchester city forrige sesong. 3-5-2 ble et nytt meme, som du trygt kan sette i stedet for noen ukontrollert fan av PSG. Godt, eller i det minste bringe ham ut av seg selv. Til tross for den fornektelser av lederskap, det var klart at dagene av Wenger i klubben er nummererte, og med utbruddet av sommeren, Qataris ha foretrukket å betale en bot 22 (!) millioner euro Blanc, bare for å frigjøre plass på coaching-post for Unai emery.
Sole kom i Paris, med ambisjoner og en god fransk. Angivelig, han ble lei hvert år for å vinne Europa League, han ville ha mer. Dette er naturlig, spesielt når du går til en klubb med slike evner. Ved å signere en kontrakt med "Paris Saint-Germain" Unai faktisk registrert for gjennomføring av komplekse oppgaver: en mer vellykket opptreden i Champions League. President i klubben Nasser al-Khelaifi syk til å se sitt lag fra sesong til sesong, og slo hodet i taket i kvartfinalen, men han forstår at det er en topp klubben trenger en topp spillet. Emery har som mål og leverer et fantastisk spill for den franske klubben. Etter Ibrahimovic og David Luiz, PSG ikke ser etter ny stjerne spillere, og snudde seg for øynene på de krigere som ny trener eller allerede jobbet med, enten på en personlig opplevelse i deres makt. Krychowiak, Jesé, Areola, Ben Arfa, Meunier — det er alt bra, men det stjerners her og lukter ikke. Men dette materialet er nok til å utføre sine reformer i team og for å angi mekanismen på sin egen måte.
Sponsor: bookmaker Betsafe
Før kampstart med "Arsenal" emery sa at til tross for siste tilbakeslag fornøyd med måten laget hans spiller. Kort om hva han har i tankene: de to siste kampene i den franske Ligaen, PSG vinner. Den første "Monaco" en lærepenge til hans motsatt, og en tur senere forankret ved porten hans, "Saint-Etienne" tok ett øyeblikk i overtid og Robert Beric å kompensere for både. Alt dette ble ledsaget av noen problemer på kanten. Edinson Cavani, for eksempel, er nå i utmerket fysisk form, men har alvorlige problemer foran mål. I har vunnet "Metz" kamp han hadde 7 målsjanser, men ingen mål var ikke mulig. Emery prøvd og Jesé, og til og med Ben Arfa, men ønsket effekt, også ikke se, så hadde å stole på spissen fra Uruguay.
Det virket som skjebnen betaler Eddie for din tålmodighet og som belønning får ham til å score i første minutt. Cavani scoret det første målet i denne Champions League, vel hva kan være kjøligere? Men teater absurd fortsatte med stjerners ni igjen glipp av mange muligheter. Minst en hat-trick gled tuppen av angrep "Paris St Germain". Det er uflaks, forbannelse eller vår helt fullstendig glemt hvordan å score? Verdensmester i 1998 landslaget til Frankrike Emmanuel Petit har bestemt seg for å stå opp for Edinson. Etter hans mening er det en topp spiss som spiller i eksemplarisk press og spiller alltid på maksimalt. Kanskje det fratar ham av kulde og klarhet i sinnet foran fremmede i porten, men Petit er sikker på at dette vil komme med selvtillit.