Eniten nimeltään joukkue maailmassa ja suurin toimittaja lahjakkuutta maailman jalkapallo market – oletuksena suosikit mitään suurta kilpailua. Kulunut tumma kertaa tapahtunut raja-ensimmäisen ja toisen vuosikymmenen uuden vuosisadan, ja Selecao jälleen tullut mestari sukupolvi syntyneiden poikien luvun alussa. Nämä kaverit lupaavat olla kilpailukykyisiä pitkään. Siksi puhtaudesta kokeilu kuvitella, että Brasilia ei voi luottaa Coutinho, Oscar, Lucas Mouro ja muut niiden kaltaiset – Yleensä, kaikki edustajat sukupolven miinus Neymar, mittakaava, jota on vaikea sivuuttaa.
Jean Pelipaikka: maalivahti Ikä: 20 Club: Bahia Mahdollisuudet oman joukkue: alhainen

Maalivahti asema on tärkein ongelma kypsymässä Brasilian sukupolvi. Serie A ei ole yksi nuori maalivahti, lujasti ankkuroitu ainakin tilan toinen maalivahti club. Lahjakkaimmista uuden sukupolven ajatella Jean "Bahia", pelaa Serie B viime kaudella, Jean lopulta teki debyyttinsä ylimmällä tasolla, pelannut 9 ottelua sporting Bragan Baiano ja 2 – toinen voima Brasilian jako. Ja kesällä tuli hopeamitalisti world youth Championship, ja ansio Jean menestys iso – kahdessa vaiheessa pudotuspeleissä, Brasilialaiset meni läpi rangaistuspotkuja.
Jeanin isä oli myös maalivahti ja pelasi myös "Bahia". Hänen poikansa varttui oppimisen pelata "frame", mutta hänen torjunnallaan tekniikka, on ilmeisiä puutteita. Haitat Jean kompensoi vahva hermoja ja valtava reaktio.
Georges Sijainti: vasen puolustaja Ikä: 19 Club: Flamengo Todennäköisyys call-up: keskimääräinen
Huolimatta siitä, että nuori sivusuunnassa – valmistunut Academy of Flamengo, hänen viime vuonna "flamenguista" oli yllätys jopa fanit club. Vasen takaisin asentoon "korppikotkat" osti kokenut Pablo Armero, Kolumbian maajoukkueen. Mutta Georges on onnistunut tiukasti istuimen Kolumbian penkillä. Hyvä nopeus ja hyvä pallo toimi odotetulla Brasilian sivusuunnassa, Jorge on erinomainen hyökkää taitoja. Nuori mies lisää niiden hyvä suorituskyky valinta ja lukeminen peli, hän tykkää hyökätä, mutta ei kustannuksella puolustava tehtäviä. Viime kaudella, Brasileiro Jorge oli paras puolustaja useita onnistuneita taklauksia ja yksi eniten kuuntelua.
Gabriel Jeesus Sijainti: laituri, hyökkääjä Ikä: 18 Club: Palmeiras Mahdollisuudet oman joukkue: alhainen
Toinen suuri Brasilian lahjakkuus useita versioita tunnustettu discovery of the year-Serie A. Suuri nopeus ja fantastinen kuolaaminen saada hänet lähes pysäyttämätön kylkeen, mutta Jeesus, joka pystyy toistamaan keskus hyökkäys (keskikenttä). Gabriel Jeesus – taikuri Brasilian uuden sukupolven perillinen Ronaldinho, Robinho ja Neymar tässä roolissa. Brasiliassa, hän oli verrattuna Ronaldo ja sai lempinimen Uusi Ilmiö. Kyllä, ja kaksi kertaa maailmanmestari ja kaksi kertaa voittaja "Kultainen pallo" peli ihailee Jeesusta, antaa omia lempinimiä on todella siunattu, että uusia saavutuksia ja avustaa neuvotteluissa useat Eurooppalaiset seurat.
suositella: Vedonlyönti ja kasino