Borussia Mönchengladbach akarnak építeni a győzelem ellen Leverkusen. De Freiburg már ebben a szezonban sikerült megtámadni a forgalma pontok papíron erősebb ellenfél. Borussia-Park, ezért nagy valószínűséggel, hogy egy másik érdekes játék.

Egy héttel ezelőtt, Colts játszott csodálatos meccset Bayer Leverkusen. A győzelem 3: 2 hozzájárultak Raffael és Lars Stindl szerezte, aki két pontos lövés. "Remélem, hogy ez a párbaj segít megtalálni az egyensúlyt. A mérkőzés a Leverkusen körében, ahonnan a fiatal játékos fogadási bónuszok vehet sok hasznos. Most azonban meg kell összpontosítani Freiburg és igényesebb játékok," mondta Dieter Hecking.

A játék is kap Timothée Kolodziejczak, aki csatlakozott a csapathoz, miután a januári transzfer Sevilla. Beléphet mind a központban, és a bal oldalon a védelem. Egy részét a perc elméletileg vezethető vissza Patrick Herrmann, aki hosszú hiányzik. Ezzel Mamadou Doucoure, Ibrahima Traoré, Marvin Schulz, Nico ELVEDI és Tobias Strobl a gyepen is nevyběhnou.

"Mi játszott egy nagyon szervezett és amikor elvesztettük a labdát, igyekeztünk vissza. Miután Schieberově csökkenti a kis zatrnulo, de végül sikerült. És hisszük, hogy a teljesítmény és az eredmény lehet ismételni a játék ellen, Gladbach," mondta Christian Streich miután csapata játszott a 2: 1 arányban Hertha.

Az ő osztályokon nem indul Marc-Oliver Kempf, Pascal Stenzel és Vincent Sierra. Caglar Söyüncü kellene már készen áll, hogy elfoglalja helyét a védelmi vonal. Sérülések miatt Stenzelově elteltével valószínűleg lesz Lukas Kübler. Emellett Söyüncüa akkor megjelenik egy pár Marc Torrejón / Manuel Gulde. read more: http://bonusz-online.com/bet365